Barcelona Beer Festival пройде в столиці Каталонії з 22 по 24 березня

Loading

З 22 по 24 березня в столиці Каталонії відбудеться найважливіший щорічний фестиваль крафтового пива в Південній Європі. На триденному Barcelona Beer Festival, який відбудеться у виставковому центрі Fira de Barcelona-Montjuïc, буде представлено близько 400 сортів пінного напою. Майже половина з них вироблена в Каталонії, ще третина — в інших регіонах Іспанії, а решта — за кордоном. На допомогу тим, хто боїться розгубитися за такого розмаїття, на фестивалі працюватимуть спеціальні інформатори про пиво. Їх буде легко впізнати за жовтими жилетами. 

Крім дегустацій, знайомства з технічними новинками сфери і спілкування з пивоварами, на гостей чекає кулінарне шоу від Жорді Естеве — шеф-кухаря ресторану Nectari, відзначеного зіркою Мішлен, віртуальна екскурсія Tour de Geuze (TdG), кінопоказ і ще багато цікавого. У гастрономічній зоні фестивалю будуть представлені традиційні каталонські страви, які ідеально поєднуються з пивом.

Час проведення фестивальних заходів: 22 і 23 березня — з 11:00 до 23:00, 24 березня — з 11:00 до 20:00. Ціна вхідного квитка на один день — 5 євро. Experience ticket коштує 40 євро, і його потрібно придбати заздалегідь онлайн. 

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті.

Фото з сайту fihr.cat

Tagged , , ,