Real Madrid і Manchester City — 3:3 у першому чвертьфіналі Ліги чемпіонів

Loading

Real Madrid і Manchester City зіграли перший матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів 2024 у вівторок, 9 квітня. Він пройшов на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» в Мадриді та закінчився з рахунком 3:3. 

Рахунок уже на 2-й хвилині відкрив півзахисник клубу «Манчестер Сіті» Бернарду Сілва, успішно реалізувавши штрафний. Але всього за 12 хвилин «Реал Мадрид» випередив суперників — голи забили півзахисник Едуарду Камавінга і нападник Родріго. Причому перше влучання стало практично автоголом, адже м’яч зрикошетив від центрального захисника англійського клубу Рубена Діаша. 

На 66 хвилині півзахисник «містян» Філ Фоден зрівняв рахунок, забивши ефектний гол із 25 метрів. А його співкомандник Йошко Гвардіол зміцнив заявку на перемогу, вразивши ворота суперників на 71 хвилині матчу. Але вже за 8 хвилин Федеріко Вальверде, півзахисник «вершкових», встановив остаточний рахунок на табло — 3:3. 

Після такої яскравої та напруженої гри фанати з нетерпінням чекають на матч-відповідь, який відбудеться 17 квітня в Манчестері на Etihad Stadium. 

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. А також приєднуйтесь до нас у Pinterest.

Фото з сайту bfmtv.com

Tagged , ,