На курорті Бенікасім пройде Festival Internacional de Benicàssim

Loading

З 18 по 20 липня Festival Internacional de Benicàssim (FIB) збере любителів поп-, рок- та електронної музики у місті Бенікасім у провінції Кастельон (Валенсія). Завдяки вражаючому списку учасників цей захід вважається однією з найвизначніших музичних подій не лише в Іспанії, а й у всьому світі. Цього року хедлайнерами фестивалю стануть Black Eyed Peas, The Libertines та Royal Blood. Крім того, гостей FIB чекають виступи Yungblud, Milky Chance, A-Trak B2B The Magician, Dani Fernández, La La Love You, Natalia Lacunza, Delaporte, Sundara Karma, Kris Kross, а також інших відомих виконавців та гуртів.

Вартість квитків на FIB Benicàssim Festival стартує від 34,99 євро. Ті, хто придбає VIP-Pass, отримають доступ на концертний майданчик, у VIP-зону з барами, ресторанами та кімнатами відпочинку, а також на платформу, з якої чудово видно головну сцену. Придбати квитки та ознайомитись із програмою концертів можна на офіційному сайті FIB.

Організатори подбали про зручності для гостей. На території фестивалю розташований глемпінг з комфортними наметами, душовими та туалетами. Крім того, цього року для оплати всіх послуг та товарів використовуватимуться спеціальні браслети. Їх видають усім, хто купив квитки.

Festival Internacional de Benicàssim або FIB — це щорічний музичний фестиваль, який з 1995 року проходить на морському курорті Бенікасім (провінція Кастельон). Артисти виступають на трьох основних сценах — Las Palmas, Visa та South Beach Dance. Концерти зазвичай розпочинаються о 17.00 та тривають до 8 ранку.

Читайте більше новин Испанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас в Pinterest , щоб бути у курсі останніх подій.

Фото с сайту facebook.com/fibfestival

Tagged , ,