Катер San Miguel розвозитиме безкоштовне пиво пляжами Аліканте

Loading

З 8 по 12 серпня швидкісний катер пивоварні San Miguel розвозитиме пиво пляжами Аліканте і безкоштовно роздаватиме його відпочиваючим. Але не просто так, а за виконання кількох веселих завдань. У такий спосіб San Miguel спільно з Нью-Йоркським яхт-клубом American Magic хочуть відсвяткувати майбутній Кубок Америки 2024. Це найважливіше міжнародне змагання з вітрильного спорту, яке відбудеться з 12 по 20 жовтня у Барселоні. Всі, хто придбає пиво San Miguel цього літа, зможуть взяти участь у розіграші VIP-подорожі на 2024 America’s Cup.

Катер щодня з 12:00 до 19:00 відвідуватиме знакові бухти регіону Марина-Альта. Його маршрут пройде через пляжі Cala del Moraig, Cala Els Testos, Cala Blanca та Cala El Portet.

На кожній зупинці команда пропонуватиме всім охочим взяти участь у кількох випробуваннях. Перше називається «Приготуй тост». Проголосити його потрібно, стрибнувши у воду з борту човна. А для виконання другого завдання « Ритми San Miguel» буде потрібно станцювати під мелодію, що звучить на борту катера. Переможці отримають пиво San Miguel обмеженої серії, випущене з нагоди Кубку Америки. А ще — призи від спонсора заходу New York Yacht Club American Magic.

 

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

 

Фото з сайту lasprovincias.es

Tagged ,