Дайджест туристичних подій в Іспанії з 20 по 27 вересня

Loading

Редакція Spain Voyages приготувала для читачів дайджест культурних і розважальних подій, які відбудуться в туристичних містах Іспанії з 20 по 27 вересня. 

Виставка «Сімдесят великих майстрів з колекції Переса-Симона»

Де: Мадрид

Коли: з 20 вересня по 12 січня, з вівторка по неділю

Виставка «Setenta grandes maestros de la colección Pérez-Simón» проходить у музеї CentroCentro. Більшість представлених у ній творів ніколи не експонувалися в Мадриді. Ви зможете побачити роботи Лукаса Кранаха Старшого, Пітера Брейгеля Молодшого, Рубенса, Ель Греко, Гейнсборо, Ван Гога, Моне, Ренуара, Пікассо, Маноло Вальдеса, Далі, Йосітомо Нара, Такасі Муракамі та інших великих майстрів.

Вартість квитка — 7 євро, включно з аудіогідом. Діти до 12 років — безплатно.

Міжнародний кінофестиваль у Доностії-Сан-Себастьяні

Де: Доностія-Сан-Себастьян (Гіпускоа, Країна Басків)

Коли: з 20 по 28 вересня

Festival Internacional de Cine de Donostia-San Sebastián у 72-й раз проходить на березі Біскайської затоки. На відвідувачів фестивалю чекають десятки конкурсних і позаконкурсних кінопоказів, європейські прем’єри фільмів, церемонії вручення премій і гала-концерти. Придбати квиток можна онлайн на офіційному сайті фестивалю або безпосередньо у квиткових касах Zinemaldi Plaza, Palacio de Congresos y Auditorio Kursaal, Teatro Victoria Eugenia, Cines Príncipe, Cine Trueba, Cines Antiguo Berri, Teatro Principal, Tabakalera і Velódromo Antonio Elorza.

Международный кинофестиваль в Доностии-Сан-Себастьяне, Festival Internacional de Cine de Donostia-San Sebastián, SSIFF 2024
Фото з сайту spainaudiovisualhub.mineco.gob.es

Гастрономічний фестиваль «Born Street Food»

Де: Барселона (Каталонія)

Коли: 20 і 21 вересня з 12:00 до 23:00, 22 вересня з 12:00 до 22:00

Гастрономічний фестиваль «Born Street Food» пройде на Pla de Palau в El Born, знаменитому районі Барселони. 17 топових ресторанів потішать відвідувачів відмінною їжею і напоями. У програмі також — кулінарні шоу і багато музики. Вхід на фестиваль — безплатний. 

Читайте також: «Де зупинитися в Барселоні — 9 найкращих районів для туристів». 

Фестиваль All The Food Market 

Де: Мадрид

Коли: 21 вересня з 11:00 до 22:00, 22 вересня з 11:00 до 20:00

Після свого успіху в Барселоні, фестиваль гастрономічних підприємців і ремісників All The Food Market вперше пройде в Мадриді. Його місцем проведення стане Museo del Ferrocarril. Тут ви зможете купити крафтову продукцію високої якості: випічку, шоколадні цукерки, морозиво, сири, органічні овочі, кераміку, предмети декору та інше. На гостей фестивалю також чекає великий вибір вуличної їжі та напоїв. Крім того, All The Food Market — чудова локація для сімейного відпочинку в Мадриді. У його програмі є веселі гастрономічні майстер-класи для дітей і дорослих. А на найменших відвідувачів чекає ігрова зона. 

All The Food Market
Фото з сайту allthose.org

Driving Experience Fest Montmeló 2024 від Volkswagen

Де: Барселона (Каталонія)

Коли: 21 вересня 

Volkswagen Driving Experience Fest Montmeló 2024 — чудовий вибір, якщо ви хочете незвично провести вихідний у Барселоні з сім’єю або друзями. Захід відбудеться на Автодромі Барселона-Каталонія (Монтмело). Тут ви зможете протестувати найпотужніші моделі Volkswagen на трасі та бездоріжжям, випробувати неймовірні враження на VR-симуляторі водіння, провести час в ігровій зоні, насолодитися музикою та смачною їжею і навіть зробити татуювання. 

Вартість квитка — 70 євро, для клієнтів Volkswagen — 50 євро. 

Driving Experience Fest Montmeló 2024 Volkswagen
Фото з сайту drivingexperience.volkswagen.es

Feria Sierra Norte

Де: Вентурада (Мадрид)

Коли: 21 і 22 вересня

Ярмарок Sierra Norte пройде в Recinto Ferial de Venturada, в районі вертолітного майданчика. У програмі заходу — концерти та перфоманси, майстер-класи, спостереження за сонцем, семінари, ігри для дітей. Для любителів активних розваг є стіна для скелелазіння, зіплайн, картинг і квадроцикли. Квитки на окремі заходи можна купити безпосередньо на ярмарку в інформаційному кіоску. Їхня ціна — 2 євро.

Ніч вина та музики в L’Umbracle Terraza

Де: Валенсія

Коли: 26 вересня з 19:00 до 23:30

Перша ніч вина і музики пройде в L’Umbracle Terraza на території Міста мистецтв і наук. Організатором виступає PROAVA, на сайті якої ви можете придбати квиток для участі у вечірці. Він коштує 15 євро на людину і включає 4 дегустацій від найкращих виноробень Валенсійської спільноти та особистий келих. Приходьте, щоб насолодитися вином, закусками та чудовою музикою. 

Noche de Vino y Música en L’Umbracle, L'Umbracle Terraza
Фото з сайту quetalvalencia.com

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Головне фото з сайту diario.madrid.es

Tagged , ,