Барселона готується до напливу туристів: на них чекають нічні екскурсії та новий графік роботи магазинів

Loading

Напередодні літа і високого сезону столиця Каталонії готується до напливу туристів. З 3 червня відновить свою роботу Barcelona Night Tour Bus. Він курсуватиме найкрасивішими вулицями міста щодня до 15 вересня 2024 року. Цю розважальну послугу надає компанія Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). На борту автобусів на пасажирів чекають офіційні гіди консорціуму Turisme de Barcelona, які проводять екскурсії каталонською, іспанською та англійською мовами. Також гостям доступний безплатний Wi-Fi. 

Двоповерховий автобус із відкритим верхом вирушатиме о 21:30 із площі Каталонії (зупинка Червоного маршруту туристичного автобуса Барселони). Тривалість екскурсії — близько 1 години 40 хвилин. Вартість квитка для пасажирів віком від 13 років — €22,00, для дітей від 4 до 12 років — €10,00. Для малюків віком до 4 років — безплатно. 

Купити квитки можна на сайті Hola Barcelona — завантажте їх на мобільний пристрій або роздрукуйте копію. Також вони продаються на борту денного автобуса Barcelona Bus Turístic. 

Під час екскурсії на Barcelona Night Tour Bus ви побачите такі пам’ятки: Casa Batlló, La Pedrera, базиліку Саграда Фамілія, Тріумфальну арку, пам’ятник Колумбу, площу Іспанії, хмарочос Torre Glòries, госпіталь Санта-Креу-і-Сант-Пау.

Крім того, для зручності гостей міста з 19 травня до 15 вересня змінено час роботи магазинів, розташованих у зонах 1 і 2 Спеціального плану розміщення туристів (PEUAT). Вони будуть відкриті з 12:00 до 20:00, включно з неділями та святковими днями. Це стосується таких районів:

  • Ciutat Vella (El Raval, El Gòtic, Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera і La Barceloneta).
  • Eixample (Nova Esquerra de l’Eixample, l’Antiga Esquerra de l’Eixample, Dreta de l’Eixample, La Sagrada Família, Fort Pienc і Sant Antoni).
  • Sants-Montjuïc (Sants, Hostafrancs і частина кварталів Poble Sec і Font de la Guatlla).
  • Les Corts.
  • Sarrià-Sant Gervasi (Sant Gervasi-Galvany і частина El Putxet i el Farró).
  • Gràcia (Vila de Gràcia, La Salut, Camp d’en Grassot, Gràcia Nova і частина Vallcarca i els Penitents).
  • Horta-Guinardó (Baix Guinardó).
  • Sant Martí (Olympic Village of Poblenou, El Poblenou, Parc i la Llacuna del Poblenou і Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou).

Столиця Каталонії завжди мала популярність у мандрівників, але 2024 року з’явився додатковий чинник, який гарантовано приверне до Барселони ще більше гостей — тут відбудеться 37-й Кубок Америки з вітрильного спорту. Регати розпочнуться 22 серпня і триватимуть до кінця жовтня. Але протягом усього літа в Барселоні заплановані спеціальні заходи, присвячені цій важливій культурній і спортивній події. Слідкуйте за нашими новинами, щоб дізнатися більше про майбутні події.

Приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото з сайту funbcn.com

Tagged , ,