Безкоштовні пішохідні маршрути Senderisme Entre Muntanyes 2024

Loading

Із 7 вересня по 15 грудня асоціації Mancomunitat de la Vall d’Albaida (провінція Валенсія) і l’Alcoià i el Comtat (провінція Аліканте) запускають серію безоплатних пішохідних маршрутів у межах заходу Senderisme Entre Muntanyes 2024. Це чудова можливість для туристів познайомитися з містами та знаковими місцями регіонів.

Екскурсії заплановані по суботах і неділях. У походах туристів супроводжуватимуть професійні гіди. Хоч заходи й безкоштовні, кількість учасників на кожному маршруті обмежена. Тому всі охочі мають заздалегідь заповнити форму реєстрації. До неї додається повна програма турів, тож можна одразу обрати відповідний. Реєстрація закривається в четвер о 12:00 перед кожним походом. Лист із підтвердженням надсилається того ж дня о 12:30.

У програмі Senderisme Entre Muntanyes 2024 передбачені тури з різним рівнем складності. Для сімей з дітьми пропонуються легкі маршрути довжиною до 5 кілометрів і тривалістю близько 2 годин. Більш досвідчені мандрівники можуть обрати рівень «Стандарт» — похід до 10 кілометрів, що займає від 4 до 5 годин. А найвитривалішим пропонуються маршрути рівня «Експерт». Їхня довжина — більше 10 кілометрів, а на проходження потрібно понад 5 годин. 

На точку збору потрібно прибути самостійно, за 15 хвилин до початку походу. Організатори рекомендують одягати зручний одяг та взуття, а також брати з собою їжу, воду, головні убори та сонцезахисні засоби.

 

Читайте больше новостей Испании на нашем сайте. 

А также присоединяйтесь к нам в Pinterest, чтобы быть в курсе последних событий.

 

Фото dusanpetkovic1 з сайту stock.adobe.com

Tagged ,