Фестиваль лаванди Aroma de la Alcarria Madrileña відбудеться 22 червня в Песуела-де-лас-Торрес, Мадрид

Loading

Безплатний фестиваль лаванди Aroma de la Alcarria Madrileña відбудеться 22 червня в Песуела-де-лас-Торрес. Місто розташоване в найзеленішому анклаві автономної спільноти Мадрид — Алькарріа-Мадриленья. Дорога сюди від столиці Іспанії займе близько години. 

Щоб потрапити на фестиваль, потрібно зареєструватися на його офіційному сайті та отримати електронний квиток. Aroma de la Alcarria Madrileña триватиме з 20:00 до опівночі. Організатори просять гостей приїжджати у вбраннях білого кольору. 

Чарівний вечір розпочнеться із зустрічі в Ermita de Santa Ana. Далі в програмі фестивалю:

  1. Романтичні прогулянки серед лавандових полів на заході сонця. У цей час лаванда найароматніша, а золотисте світло сонця створює чудову атмосферу.
  2. Огляд пам’яток Песуели-де-лас-Торрес.
  3. Фотосесія в спеціальній фотозоні Una Villa Violeta.
  4. Відвідування фермерського та ремісничого ринків Алькарріа-Мадриленьї. Тут ви зможете придбати смачні та свіжі продукти, якими славиться анклав, вироби місцевих майстрів і фестивальні сувеніри.
  5. Знайомство з регіональною кухнею в гастрономічній зоні. Ідеальну атмосферу для цього, допоможе створити живий музичний супровід. 

Фестиваль Aroma de la Alcarria Madrileña — чудовий варіант відпочинку в околицях Мадрида. Сюди неодмінно варто приїхати закоханим парам, компаніям друзів і сім’ям з дітьми. Поспішайте зареєструватися!

Читайте також нашу статтю: Лавандові поля Іспанії — найкращі локації для візиту.

 

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото з сайту stock.adobe.com, автор: olenachukhil

Tagged , ,