Дайджест культурних подій в Іспанії з 30 серпня до 6 вересня

Loading

Плануєте побувати в Іспанії з 30 серпня по 6 вересня? Редакція Spain Voyages приготувала для вас дайджест туристичних і культурних подій, які ви можете відвідати. Обирайте найцікавіше, отримуйте яскраві враження та створюйте чудові спогади!

Безплатні концерти в Місті мистецтв і наук у Валенсії

Де: Валенсія

Коли: щоп’ятниці з 30 серпня по 4 жовтня о 19:00

Berklee Valencia (філія музичного коледжу США в Іспанії) у співпраці з Ciudad de las Artes y las Ciencias проведе шість безплатних виступів циклу «Озеро концертів» (Un Lago de Conciertos). Вони відбуватимуться щоп’ятниці з 30 серпня до 4 жовтня на Paseo Norte del Museu de les Ciències.

Це чудовий шанс для туристів почати свої вихідні у Валенсії в супроводі красивої живої музики. У репертуарі Berklee Valencia безліч сучасних стилів: джаз, R&B, соул, попмузика, фламенко, фанк, музика Південної Америки та інші.

Останній шанс побачити шоу Alegria від Cirque du Soleil в Аліканте

Де: Аліканте (Валенсія)

Коли: 30 і 31 серпня о 18:30 і 22:00

В Аліканте сьогодні та завтра відбудуться останні 4 вистави Cirque du Soleil з оновленим варіантом їхнього знаменитого шоу Alegria. Але якщо ви на них не потрапите, не засмучуйтеся. Виступи знаменитого канадського цирку також пройдуть у двох інших туристичних містах Іспанії: 

  • у Севільї — з 28 вересня по 17 листопада;
  • у Мадриді — з 4 грудня до 26 січня. 

Квитки можна забронювати вже зараз на сайті cirquedusoleil.com. Їхня вартість — від 38 до 76 євро, залежно від міста, дати та часу вистави. 

Embed from Getty Images

Безплатні музичні шоу для відвідувачів регати Кубок Америки

Де: Барселона (Каталонія)

Коли: з 31 серпня до 17 жовтня

У рамках регати Кубок Америки (America’s Cup) у Барселоні відбудеться ціла серія безплатних музичних і попкультурний вистав. Місцем їх проведення стане офіційне селище перегонів регати (Race Village), яке розташоване на набережній Moll de la Fusta. Виступи відбуватимуться щочетверга, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі о 19:00 або 20:30. 

А докладніше про саму регату читайте в нашому репортажі: «Кубок Америки стартує в Барселоні 22 серпня».

Безплатний творчий фестиваль Fet al Born

Де: Барселона (Каталонія)

Коли: 31 серпня та 1 вересня з 12:00 до 21:00

Цими вихідними на Passeig del Born в Барселоні пройде традиційний щомісячний творчий фестиваль Fet al Born. На вас чекає музика, веселощі, а також безплатні майстер-класи з виготовлення кераміки, аксесуарів і прикрас, плетіння макраме, малювання та іншого. Попереднього бронювання не потрібно. Просто приходьте, щоб приємно провести час і прогулятися красивою середньовічною вулицею, яка славиться своїми барами з терасами.

фестиваль Fet al Born, фестиваль Барселона Passeig del Born, Fet al Born festival, Barcelona Passeig del Born festival, Festival Fet al Born, Barcelona Festival Passeig del Born, Festiwal Fet al Born, Barcelona Festiwal Passeig del Born, Festival Fet al Born, Barcelone Festival Passeig del Born
Фото Instagram fetalborn

Нічні екскурсії «Валенсійською Сикстинською капелою»

Де: Валенсія

Коли: щочетверга з середини серпня до 10 жовтня, початок екскурсії — о 20:00

Не пропустіть шанс помилуватися прекрасною церквою San Nicolás, яку називають «Валенсійською Сикстинською капелою», під час нічної екскурсії в супроводі гіда. Квиток на цей захід можна придбати на офіційному сайті Parroquia Museo de San Nicolás або безпосередньо в парафіяльній касі. Його вартість — 22 євро. Діти до 12 років можуть пройти безплатно. Максимальна кількість відвідувачів під час екскурсії — 15 осіб. Її приблизна тривалість — півтори години.

церковь San Nicolás Валенсия, Валенсийская Сикстинская капелла, церква San Nicolás Валенсія, Валенсійська Сикстинська капела, Church of San Nicolás Valencia, Valencia Sistine Chapel, Iglesia de San Nicolás Valencia, Valencia Capilla Sixtina, Kościół San Nicolás w Walencji, Kaplica Sykstyńska w Walencji, Église de San Nicolás Valencia, Valence Chapelle Sixtine
Фото Mike X-d з сайту flickr.com

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Головне фото від Berklee Valencia Campus з сайту flickr.com

Tagged , ,