Дайджест культурних заходів в Іспанії з 13 по 20 вересня

Loading

Де побувати та що подивитися в Іспанії найближчого тижня? Редакція Spain Voyages приготувала для вас дайджест цікавих туристичних подій, які відбудуться в Королівстві з 13 по 20 вересня. 

Безплатне спостереження за зірками в Planetario de Madrid

Де: Мадрид

Коли: 13 вересня з 21:00 до 00:00

Планетарій Мадрида запрошує жителів і гостей міста провести незабутній вечір астрономічних спостережень. Захід відбудеться на еспланаді в парку Тьєрно Гальван, поруч із головним входом до планетарію. 

Попередньої реєстрації не потрібно. Вхід здійснюватиметься в порядку живої черги. 

Безплатні концерти на терасах Museo Nacional Thyssen-Bornemisza

Де: Мадрид

Коли: 13, 14, 20, 21, 27 і 28 вересня з 20:00 до 21:00

З 13 вересня стартує нова серія концертів на терасах Museo Nacional Thyssen-Bornemisza, яка називається Desde las lindes. На вас чекають виступи артистів у найрізноманітніших стилях: фолк, джаз, R&B, електроніка, попмузика і фламенко. 

Ознайомитися з повною програмою концертів можна на офіційному сайті музею. Вхід — безплатний, до заповнення місць. Попереднє бронювання не потрібне. 

Museo Nacional Thyssen-Bornemisza, Musée national Thyssen-Bornemisza, Thyssen-Bornemisza National Museum Madrid, Muzeum Narodowe Thyssen-Bornemisza w Madrycie, Национальный музей Тиссена-Борнемисы Мадрид, Музей Тиссена-Борнемісса Мадрид
Фото з сайту compass-group.es

Концерт у Sala Montjuic 

Де: Барселона (Каталонія)

Коли: 13 вересня о 21:00 

Останній концерт у Sala Montjuic у цьому сезоні. На вас чекає SOUL PARTY від ORCHESTRAL SOUL SOCIETY і DJ TORMENTO. При купівлі сайті квиток обійдеться вам у 15 євро, у касі — 18 євро. 

Імерсивна виставка La Leyenda del Titanic

Де: Мадрид

Коли: з 13 вересня по 31 жовтня 

Не пропустіть прем’єру унікальної імерсивної виставки від Madrid Artes Digitales — La Leyenda del Titanic. Її відвідини дадуть вам змогу пережити одну з найбільш приголомшливих подій XX століття та відчути себе частиною цієї історії. Ви зможете дослідити всі куточки Титаніка, почути останнє виконання оркестру, який грав у момент затоплення корабля, та навіть вивчити глибини океану. 

Квитки можна придбати на сайті. Адреса виставки: Matadero Madrid – Nave 16, Plaza de Legazpi, 8. 28045 Madrid, España.

Иммерсивная выставка La Leyenda del Titanic, Імерсивна виставка La Leyenda del Titanic, Immersive exhibition La Leyenda del Titanic, Exposición inmersiva La Leyenda del Titanic, Wciągająca wystawa La Leyenda del Titanic, Exposition immersive La Leyenda del Titanic
Фото Martin Shore з сайту flickr.com

Фестиваль GRITO DE MÉXICO 

Де: Барселона (Каталонія)

Коли: 14 і 15 вересня з 10:00 до 20:00

Фестиваль Grito de México, присвячений незалежності Мексики, відбудеться 14 і 15 вересня в парку-музеї Poble Espanyol у Барселоні. На відвідувачів чекають 30 стендів із традиційними мексиканськими стравами та сувенірами. У програмі свята — виступи понад 100 музикантів, дегустації мескаля і текіли, дитячі заходи.

Вартість вхідного квитка — 8 євро. Придбати його можна на сайті Poble Espanyol.

Перший випуск барселонського гастрономічного фестивалю Festí Fest

Де: Барселона (Каталонія)

Коли: 14 і 15 вересня з 12:00 до 22:45

Гастрономічний фестиваль Festí Fest вперше пройде в Барселоні 14 і 15 вересня. Місце проведення —  Antiga Fábrica de Estrella Damm. Ви зможете насолодитися стравами, які представлять 10 найкращих ресторанів Барселони. У програмі також — відвідування ринку каталонських продуктів, презентації, семінари, дегустація вин, кулінарне шоу та музичні виступи. Для найменших відвідувачів буде обладнано спеціальну дитячу зону. 

Вартість звичайного квитка — 9 євро, фестивального пакета — 22 євро. Подробиці можна дізнатися на сайті Festí Fest.

Festí Fest
Фото з сайту festifest.cat

Скрипковий концерт у замку Хібральфаро

Де: Малага (Андалусія)

Коли: 15 вересня о 21:00

Насолоджуйтеся вишуканою класичною музикою від Orquesta Filarmónica de Málaga в стінах однієї з найпопулярніших пам’яток міста — Castillo de Gibralfaro. У першій частині виступу прозвучить Концерт для скрипки з оркестром № 1, тв. 6, Нікколо Паганіні. Друга частина буде присвячена сюїті «Пер Гюнт» Едварда Гріга. 

Квиток на захід коштує 15 євро. Його можна придбати на сайті Orquesta Filarmónica de Málaga. 

Великий парад Маврів і Християн у Мурсії

Де: Мурсія

Коли: 14 вересня о 20:00

Gran desfile moros y cristianos Murcia — одна з найяскравіших подій Фестивалю маврів і християн у Мурсії. Щоб стати свідком цієї грандіозної костюмованої ходи, потрібно придбати квиток за 7 євро. Це можна зробити онлайн на сайті заходу. 

Gran desfile moros y cristianos Murcia, Fiestas de Moros y Cristianos de Murcia
Фото Genlab Frank з сайту flickr.com

День відкритих дверей у Palacio de las Artes Reina Sofía

Де: Валенсія

Коли: 15 вересня з 11:00 до 19:00

У Palacio de las Artes Reina Sofía на території Міста мистецтв і наук у Валенсії 15 вересня пройде XVII День відкритих дверей. Це безплатний захід, який чудово підійде для сімейного відвідування. У його програмі — екскурсія будівлею, освітні майстер-класи для дітей і дорослих, симфонічний концерт Оркестру Валенсійської спільноти та ліричні концерти в Teatre Martín i Soler.

Європейський тиждень мобільності у Валенсії

Де: Валенсія

Коли: з 16 по 22 вересня

Валенсія візьме участь у Європейському тижні мобільності. З 16 по 20 вересня міська рада запланувала багато розважальних заходів для дітей і дорослих. Вони відбудуться на Mercado Municipal Nazaret de la Ciudad de Valencia, Mercado de Algiros і Mercado del Cabanyal, а також на Plaza de Benimaclet, Plaza de Patraix, Plaza de Joaquín Muñoz Peirats і Plaza de Segovia. У списку локацій є і зелені зони — Parque Municipal de Orriols, Parque Central і Parque del Oeste. 

21 вересня на Marina de Valencia в павільйоні №2 пройде Gran Fiesta з музичними виступами, іграми та майстер-класами. А 22 вересня, у Всесвітній день без автомобілів, містом можна буде пересуватися безплатно на автобусах мережі ЕМТ.

Антоніо Бандерас представляє мюзикл Godspell у театрі Poliorama 

Де: Барселона (Каталонія)

Коли: з 18 вересня по 13 жовтня

Прем’єрний показ мюзиклу Godspell у Барселоні відбудеться 18 вересня в театрі Poliorama. Режисером хіпі-мюзиклу, що розповідає історію про Ісуса з Назарету, став знаменитий Еміліо Арагон. А продюсером — відомий актор Антоніо Бандерас. Постановку можна буде побачити до 13 жовтня. Вартість квитків — від 20 євро.

мюзикл Godspell, musical Godspell, musicale Godspell
Фото з сайту teatrepoliorama.com

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Головне фото з сайту madrid24horas.com

Tagged , , , , , ,