Новини

Дайджест туристичних подій в Іспанії з 5 по 12 липня

1.Безкоштовні автобуси до озера Альбуфера

Де: Валенсія

Коли: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16, 17, 22, 23 і 24 липня 2024 року

У рамках планування Великого ярмарку у Валенсії запускаються безкоштовні автобуси до озера Альбуфера, розташованого в заповіднику за 10 км від міста. Рейси заплановані з понеділка по середу протягом усього липня. Поїздка також включає прогулянку на човні. Охочі покататися мають зареєструватися на сайті міської ради Валенсії.

Фото з сайту flickr.com, автор: Jerónimo Roure

2.Barcelona Rock Fest

Коли: з 5 по 7 липня 2024 року

Де: Барселона (Каталонія)

Фестиваль збере найяскравіших зірок року, хард-року та металу на великій сцені в Park de Can Zam на півночі міста. Цього року запалювати публіку будуть Blind Guardian, Gamma Ray, Hatebreed, KK’s Priest, Wolfmother, а також інші відомі виконавці та гурти. 

Ознайомитися з програмою виступів, а також купити квитки можна на офіційному сайті заходу.

3.Середньовічний ярмарок у Валенсії

Коли: з 4 по 7 липня 2024 року

Де: Валенсія

У рамках програми Arranca la Gran Feria, група маврів і християн Валенсії організовує Середньовічний ярмарок на пляжі Cabanyal. Торговці запропонують гостям унікальні ремісничі вироби, а також традиційні арабські страви. У програмі чотириденного заходу заплановані майстер-класи, танці, музичні виступи, шоу, анімації та паради. А головною подією стане традиційний виступ «Маврів і християн», що символізують злиття двох різних культур. 

4.Літній ярмарок розваг у садах Турія

Коли: з 22 червня по 4 серпня

Де: Валенсія

Літній ярмарок розваг повертається в сади Турія у Валенсії. До 4 серпня на дорослих і дітей чекають понад безліч веселих заходів — лотереї, ігри та конкурси. А родзинкою програми стануть приголомшливі атракціони, серед яких популярні бамперні машинки та величезний корабель вікінгів. Всіх, хто зголодніє і захоче перекусити, чекають у продуктових кіосках. Ярмарок працює на ділянці IX старого річища річки Турія (між мостом Флорес і Виставковим мостом).

Фото з сайту flickr.com. автор: Jairo Casal Paris

5.Концерти Вівероса 2024

Коли: з 2 по 23 липня

Де: Валенсія

Одна з головних музичних подій Великого липневого ярмарку у Валенсії знову збере зірок у садах Вівероса. Цього року програма Conciertos de Viveros включає 18 концертів, у яких братимуть участь 25 артистів. Вона охопить широкий спектр музичних жанрів — від року і попмузики до репу і фламенко. 

Ознайомитися з програмою і купити квитки можна на офіційному сайті заходу.

6.XXVII Валенсійський джазовий фестиваль

Коли: з 20 червня по 28 липня 2024 року

Де: Валенсія

Ритми джазу заповнюють вулиці Валенсії. У місті триває XXVII Festival de Jazz de València. На кількох сценах дають концерти знамениті виконавці та гурти. З 6 до 12 липня заплановані виступи Lírica Big Band, джазового оркестру CSMV, Літнього тріо Гонсало Рубалькаби, Андреа Мотіса і Камерати Папагено, Валенсійського оркестру, а також оркестру і хору RTVE. Повну програму фестивалю ви знайдете тут, а за цим посиланням можна придбати квитки. 

Вартість квитків — від 10 до 20 євро, а деякі концерти можна відвідати безкоштовно. 

7.Ночі в Палаці Гуеля (Noches en el Palau Güell)

Коли: 11, 18 і 25 липня, з 20:30 до 22:45

Де: Барселона (Каталонія) 

Щочетверга липня ввечері у вас буде унікальна можливість вирушити в експрес-тур палацом Гуеля. Ви познайомитеся з приголомшливим творінням Гауді, внесеним до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Архітектор побудував палац на замовлення свого друга – промисловця Еусебі Гуеля. Завдяки новаторському підходу Гауді до простору і світла, використанню благородних матеріалів, а також приголомшливій роботі майстрів декоративного оздоблення, будівля стала справжнім витвором архітектурного мистецтва. Відвідувачі зможуть піднятися на дах, з якого відкривається чудовий краєвид на місто. Після екскурсії на вас чекає легка вечеря і концерт живої музики. Квитки на тур “Ночі в палаці Гуеля” коштують 35 євро. Ознайомитися з програмою виступів і купити квитки можна на сайті Palau Güell.

Фото з сайту flickr.com. автор: Takahiro Hayashi

8.Puro Latino Fest

Коли: 12 і 13 липня

Де: Альмерія (Андалусія)

Знаменитий латинський фестиваль цього літа вперше відвідає Альмерію. Протягом двох днів на концертному майданчику City Fair виступлять всесвітньо відомі артисти та молоді таланти. У день відкриття Puro Latino Almería 2024 публіку запалюватимуть Anuel AA, El Alfa, Jhayco, Мануель Турісо, Yandel, Омар Монтес, Хосе Де Лас Ерас. На 13 липня заплановані виступи MAKA, Морада, RVFV, JC Reyes, Dei V, Yovngchimi та Вілу Гонтеро. 

Купити квитки на фестиваль можна на його офіційному сайті.

9.Відновлення роботи оглядового майданчика El Mirador на вежі Torre de Collserola

Коли: з 3 липня

Де: Барселона (Каталонія)

Найвищий оглядовий майданчик Барселони відновлює свою роботу після того, як був закритий під час пандемії коронавірусу. El Mirador розташований на 10 рівні вежі Torre de Collserola на висоті 115 метрів. Звідси відкриваються чудові панорамні краєвиди на Барселону та її околиці. У гарну погоду видимість становить до 70 кілометрів і дає змогу милуватися горою Монтсеррат і гірським масивом Каді-Мойшеро. Вартість відвідування оглядового майданчика — 5,60 євро. Для людей з обмеженими фізичними можливостями — 3,10 євро. Квиток можна придбати безпосередньо у вежі. Це також можна зробити онлайн на сайті парку розваг Тібідабо, який організовує відвідування пам’ятки. Там же ви знайдете розклад роботи оглядового майданчика.

Фото з сайту flickr.com. автор: Francisco Aragão

10.Виставка моди «Під впливом Гауді»

Коли: до 29 вересня

Де: Барселона (Каталонія)

У червні в замку Монжуїк відбувся незвичайний модний показ. Дизайнер Мануель Фернандес і 19 художників, що представляють усі громади та два автономних міста Іспанії, створили сукні, натхненні творчістю Антоніо Гауді. Унікальні вбрання були представлені публіці в стінах історичної фортеці. Показ проходив в абсолютній тиші – гості могли слухати музику, що супроводжувала вихід моделей, тільки в навушниках. До 29 вересня всі охочі зможуть побачити ці приголомшливі сукні на виставці «Під впливом Гауді», яка триває в замку Монжуїк.

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото з сайту flickr.com, автор: Ard Hesselink

Spainvoyages

Recent Posts

Наймасштабніший і найвидовищніший фестиваль Барселони La Mercè 2024 стартує 20 вересня

З 20 по 24 вересня в Барселоні пройде La Mercè 2024 — найголовніший фестиваль міста.…

8 години ago

У Логроньо розпочинається Фестиваль збору винограду — головне осіннє свято в Ла-Ріосі

З 20 до 26 вересня в Логроньо, столиці автономної спільноти Ла-Ріоха, відбудеться головне осіннє свято…

2 дні ago

Hotel Tapa Tour 2024 — ваша гастро-подорож найрозкішнішими готелями Мадрида

Візьміть участь у Hotel Tapa Tour 2024 у Мадриді, щоб побувати в найкращих гастро-готелях столиці…

3 дні ago

З 19 по 29 вересня у Валенсії пройде пивний фестиваль Октоберфест

Oktoberfest Valencia 2024 пройде в місті з 19 по 29 вересня. Це справжнє свято пива…

4 дні ago

Куди піти з дітьми в Барселоні — найцікавіші місця

Барселона — чудовий вибір для подорожі з дітьми різного віку. Тут є багато розваг і…

5 днів ago

Найбільший у Європі VeganFest 2024 відбудеться в Барселоні

Цими вихідними в місті Тарраса в Барселоні відбудеться Vegan Fest 2024 - найбільший у Європі…

6 днів ago