Євробачення 2024: нові букмекерські рейтинги та перші дні репетицій

Loading

До старту 68-го пісенного конкурсу Євробачення в Мальме (Швеція) залишилося менше ніж тиждень. Перший і другий півфінали змагання відбудуться 7 і 9 травня, а гранд-фінал — 11 травня. Саме цього дня ми зможемо побачити феєричний виступ представників Євробачення 2024 від Іспанії — танцювального електро-поп-гурту Nebulossa з їхньою піснею Zorra. А сьогодні, 2 травня, з 19:20 до 19:50 відбудеться перша репетиція Nebulossa на сцені Malmö Arena. Відео про неї ви зможете подивитися на eurovision.tv. 

Напередодні півфіналів конкурсу букмекери оновили свої рейтинги фаворитів на сайті Eurovision World. Тепер десятка лідерів має такий вигляд:

  1. Швейцарія (Nemo)
  2. Хорватія (Baby Lasagna)
  3. Італія (Angelina Mango)
  4. Україна (alyona alyona & Jerry Heil)
  5. Нідерланди (Joost Klein)
  6. Франція (Slimane) 
  7. Ізраїль (Eden Golan)
  8. Греція (Marina Satti)
  9. Ірландія (Bambie Thug)
  10. Бельгія (Mustii)

Іспанія посідає в рейтингу 21 місце. Але історія доводить, що не завжди букмекерам вдається передбачити справжнього переможця. Тим цікавіше порівнювати їхні прогнози з результатами OGAE Poll — опитування офіційних фан-клубів Євробачення, про яке ми вже писали раніше. Після того, як проголосували всі клуби, десятка лідерів виглядає так:

    1. Хорватія
    2. Італія
    3. Швейцарія
    4. Бельгія
    5. Франція
    6. Україна
    7. Австрія
    8. Литва
    9. Іспанія
    10. Нідерланди

І це набагато більш обнадійливий прогноз для Іспанії. Ми бажаємо Nebulossa успішного виступу і продовжимо знайомити вас із найважливішими подіями Євробачення 2024.

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото з сайту thebtw.com

Tagged , ,