Іспанська гольфістка Карлота Сіганда візьме участь у міжнародному турнірі Solheim Cup 2024

Loading

Титулована іспанська гольфістка Карлота Сіганда з 13 по 16 вересня візьме участь у жіночому міжнародному турнірі з гольфу Solheim Cup 2024 у складі європейської збірної. 

Solheim Cup — престижне трансатлантичне командне змагання, яке проводиться раз на 2 роки. У ньому беруть участь дві збірні. Європейська — складається з 12 найкращих європейських гольфісток з Ladies European Tour (LET). Американська — з 12 найкращих американських гольфісток з Ladies Professional Golf Association Tour (LPGA).

Карлота Сіганда стала справжньою зіркою минулого турніру Solheim Cup, який відбувся 2023 року на території розкішного готелю Finca Cortesin Hotel Golf & Spa в Андалусії. Іспанська гольфістка заробила вирішальне очко для європейської команди, обігравши Неллі Корду. Таким чином турнір закінчився в нічию 14-14, і європейська збірна зберегла Solheim Cup за собою. 

У 2023 році Solheim Cup був оголошений урядом Іспанії подією, що викликає винятковий суспільний інтерес. 

Починаючи з 2024, Кубок Солхейма відбуватиметься по парних роках. Цього разу місцем його проведення стане Robert Trent Jones Golf Club, розташований у Гейнсвіллі, штат Вірджинія, США.

Кубок Солхейма вперше відбувся 1990 року у Флориді. Він отримав назву на честь свого засновника — норвезько-американського бізнесмена і дизайнера ключок для гольфу Карстена Солхейма. 

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото LET з сайту flickr.com

 

Tagged , ,