Mercedes-Benz Fashion Week Madrid 2024 пройде з 12 по 16 вересня

Loading

Осінній Mercedes-Benz Fashion Week Madrid 2024 пройде в столиці Іспанії з 12 до 16 вересня. У найважливішій модній події року візьмуть участь понад 40 дизайнерів і брендів — як гучних імен в індустрії (Ágatha Ruiz de la Prada, Dolores Cortés, Ángel Schlesser, Michael Costello), так і молодих зірок. 

Основні покази та заходи пройдуть у залі 14.1 IFEMA – Feria de Madrid. Також будуть долучені кілька майданчиків у місті: Centro Cultural Daoiz y Velarde, WiZink Center, La Nave Madrid, La Casa Encendida і Caleido Fashion Lab. А молоді дизайнери представлять свої творіння на подіумі Allianz EGO. 

Соціальна зона MBFWMadrid називається Cibelespacio. В її рамках ви зможете відвідати не тільки модні покази, а й найрізноманітніші спонсорські заходи — живі музичні виступи, інтерв’ю із зірками, майстер-класи, бесіди, фотоколи, конкурси та розіграші призів. 

Повний перелік заходів ви знайдете на офіційному сайті Mercedes-Benz Fashion Week Madrid. Там же ви зможете придбати квиток. До послуг відвідувачів — кілька тарифів. Мінімальний становить 10 євро. А за 600 євро ви отримаєте VIP-досвід, що включає місця в першому ряді на показах, трансфер із водієм, запрошення на вечірку відкриття, доступ за лаштунки та інше. 

Якщо ви вирішили відвідати Мадрид, не пропустіть нашу публікацію «7 найкращих вегетаріанських ресторанів Мадрида: гастрономічний мінігід від Spain Voyages».

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото з сайту spainlifeexclusive.com

Tagged , ,