Парк чемпіонів відкриється на Олімпійських іграх у Парижі

Loading

Під час проведення Олімпійських ігор у Парижі усі охочі вперше зможуть відвідати «Парк чемпіонів». Унікальна локація відкриється в садах Трокадеро навпроти Ейфелевої вежі. Це місце створено для вшанування переможців під час вручення медалей за підсумками змагань, а також для веселощів та приємних зустрічей із друзями та кумирами.

Понад 1000 призерів Олімпіади зможуть відсвяткувати тут свій тріумф та розділити радість перемоги з уболівальниками з усього світу.

Champions Park відкриється для публіки у понеділок, 29 липня. Він працюватиме до 10 серпня щодня, крім періоду з 2 до 4 серпня. Час роботи — з 17:30 до 23:30.

Щодня у «Парку чемпіонів» відбуватимуться церемонії нагородження спортсменів, які напередодні стали переможцями змагань. У програмі вшанування — урочистий парад чемпіонів та зустрічі з публікою. Після них на арені транслюватимуться головні фінальні турніри дня. Крім того, у Парку заплановано виступи артистів та різноманітні розважальні заходи.

Церемонії вшанування призерів розпочинатимуться о 17:45, а прямі трансляції змагань — о 19:30. За день парк зможе приймати до 13 000 осіб. За задумом організаторів, локація має стати доступною для всіх бажаючих, тому вхід зробили безкоштовним.

 

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

 

Фото з сайту vedomosti.ru

Tagged , ,