Primavera Sound 2024 у Барселоні: що в програмі грандіозного музичного фестивалю

Loading

Відомий фестиваль Primavera Sound 2024 пройде з 29 травня по 3 червня в Барселоні. Основні події цього грандіозного музичного заходу відбуватимуться з 30 травня до 1 червня на 15-ти сценах у Parc del Fòrum. Хедлайнерами Primavera Sound 2024 заявлені Pulp, Vampire Weekend, Justice, Lana Del Rey, Disclosure, The National, SZA, PJ Harvey, Mitski та Charli XCX. Загалом у програмі фестивалю — понад 160 виконавців. 

Відкриття Primavera Sound 2024, хедлайнером якого стануть Phoenix, відбудеться в середу, 29 травня, на сцені Amazon Music. Також тут виступлять Stella Maris, Tropical Fuck Storm, Ratboys і Maria Jaume. Вхід на цей захід — безплатний. У день закриття фестивалю, 2 червня, на сцені Pull&Bear відбудеться вечірка Brunch Electronik за участю ANOTR, The Blessed Madonna, Chloé Caillet, Mochakk, Isa Rojas і Pole Position.

А що ж чекає на відвідувачів в основні дні фестивалю на його найгарячіших майданчиках?

На сцені Auditori Rockdelux виступи відбуватимуться щодня з 30 травня до 1 червня, починаючи з 16:30. Тут ви зможете побачити зірок, які давно вже стали частиною живої історії Primavera Sound: William Basinski, Shabaka, Jessica Pratt і Julie Byrne.

Сцени Amazon Music і Pull&Bear на Великій Еспланаді прийматимуть музичну естафету впродовж усіх трьох фестивальних днів, з вечора і до раннього ранку. Перші виступи на Amazon Music починатимуться о 18:00, на Pull&Bear — 17:10. 

Третій рік поспіль двома основними сценами Primavera Sound, де щодня виступатимуть хедлайнери, стануть Santander і Estrella Damm. Їхнє відкриття стартує з виступу барселонського гурту Mujeres 30 травня о 17:30. 

Сцена CUPRA, відома своїм амфітеатром і видом на море, готова зустрічати всіх охочих танцювати цілу ніч безперервно. Виступи тут починатимуться о 17:15 і закінчуватимуться вранці наступного дня. Найочікуваніші зірки цього майданчика — BadBadNotGood, American Football і Beth Gibbons.

Під знаменитою сонячною панеллю в Parc del Fòrum розташована сцена Plenitude. Виступи тут починатимуться о 16:30 і триватимуть до раннього ранку наступного дня. Це безперечно ваша сцена, якщо ви фанати The Armed, Tirzah і Dogstar, басистом якої є Кіану Рівз. 

Навпроти Plenitude розташована сцена Steve Albini. Вона названа на честь незамінного члена сім’ї Primavera — Стіва Альбіні, засновника гурту Shellac, що пішов із життя 7 травня 2024 року. Усі виступи на цьому майданчику будуть присвячені його пам’яті. Не пропустіть найбільш знаковий з них, який відбудеться 30 травня о 18:55. Shellac представлять новий альбом To All Trains, а фанати матимуть можливість попрощатися з улюбленим виконавцем. 

Сцена Estrella Damm на набережній Primavera Sound — краще місце для найактивніших та найенергійніших відвідувачів фестивалю. А на любителів клубної атмосфери чекає майданчик Boiler Room x CUPRA, який працюватиме щодня з 18:00.

З детальною програмою фестивалю ви можете ознайомитися на його офіційному сайті. Також усю необхідну інформацію легко отримати через мобільний додаток Primavera Sound.

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото з сайту theobjective.com

Tagged , , ,