Принцеса Леонор розпочинає навчання у військово-морському училищі

Loading

Спадкоємиця іспанського престолу принцеса Леонор розпочинає навчання у Військово-морському училищі Марін (Escuela Naval de Marín) сьогодні, 29 серпня 2024 року. Навчальний заклад розташований у місті Понтеведра. Принцеса Астурійська пробуде в його стінах як гардемарин до січня 2025 року. А потім вирушить у чотиримісячне плавання на навчальному судні Juan Sebastián Elcano. Таким чином Її Королівська Високість продовжить важливу сімейну традицію. У 1987 році подібну подорож здійснив її батько, король Іспанії Філіп VI. А до нього, 1958 року, в такому ж плаванні побував і дід принцеси, король Хуан Карлос I.

Embed from Getty Images

3 липня 2024 року принцеса Леонор закінчила свій перший рік військової підготовки в Academia General Militar в Сарагосі. Навчання в Escuela Naval de Marín стане другим етапом її військової підготовки, яку вона повинна пройти як майбутній іспанський монарх і головнокомандувач Збройних сил країни. Третій і кінцевий етап цього процесу — навчання в Загальній повітряно-космічній академії (Academia General del Aire y del Espacio), яке закінчиться 2026 року.

Незадовго до вступу у військово-морське училище, 23 липня, принцеса Леонор отримала звання мічмана першого класу 427-го полку Головного військово-морського корпусу.

Зазначають, що особливих умов для принцеси в Escuela Naval de Marín не створюватимуть. Спадкоємиця іспанського престолу оселиться в загальній кімнаті з трьома іншими дівчатами та дотримуватиметься тих самих суворих дисципліни і режиму, що й інші студенти. 

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото Joseph Azamene Saatsop з flickr.com

Tagged ,