«Реал Мадрид» і мюнхенська «Баварія»: нічия в першому півфіналі Ліги чемпіонів 2024 року

Loading

30 квітня «Реал Мадрид» і мюнхенська «Баварія» зіграли в першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів 2024 на стадіоні «Альянц Арена» в Мюнхені. Поєдинок закінчився з нічийним рахунком 2:2. На початку гри ініціатива на полі належала підопічним Томаса Тухеля. Вже на перших хвилинах нападник «червоних» Лерой Сане атакував ворота «Реала», але воротар Андрій Лунін відбив м’яч. Незабаром «вершкові» провели свою першу позиційну атаку, а потім і зовсім перехопили ініціативу на полі. Перший м’яч у грі прилетів у ворота «Баварії». Його на 24 хвилині забив нападник іспанців Вінісіус Жуніор. 

Гол у відповідь від «червоних» стався уже в другому таймі. Його забив Лерой Сане на 53 хвилині. А ще за 2 хвилини вінгер «вершкових» Лукас Васкес збив з ніг атакувального півзахисника німців Джамала Мусіалу і «подарував» суперникам пенальті. Нападник «Баварії» Гаррі Кейн упевнено вразив ворота суперників з одинадцяти метрів. Після цього і «червоні», і «вершкові» демонстрували енергійну гру на полі, але не змогли реалізувати жодного гольового моменту. 

На 82 хвилині центральний захисник німецького клубу Кім Мін Дже завалив на газон у штрафному майданчику нападника іспанців Родріго. Було призначено пенальті, який успішно пробив Вінісіус Жуніор і зрівняв рахунок — 2:2. Цифри на табло більше не змінювалися до кінця цього красивого матчу двох грандів футболу.

Вирішальний другий півфінал відбудеться 8 травня на домашній арені «вершкових» — стадіоні «Сантьяго Бернабеу» в столиці Іспанії. Він і визначить, чи отримає шанс «Реал Мадрид» поборотися за чемпіонське звання у фіналі Ліги чемпіонів 1 червня на стадіоні «Вемблі» в Лондоні.

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото з сайту dazn.com

Tagged , ,