«Реал Мадрид» підписав контракт на 5 років із французькою суперзіркою Кіліаном Мбаппе

Loading

Французька суперзірка Кіліан Мбаппе та «Реал Мадрид» підписали п’ятирічний контракт. Одна з найтриваліших трансферних саг у футболі, яка тривала з серпня 2021 року, нарешті закінчилася успіхом! 

Двадцятип’ятирічний Кіліан Мбаппе, який є капітаном французької збірної з футболу, входить до числа найкращих гравців світу. Форвард відіграв сім сезонів за клуб «Парі Сен-Жермен», ставши його найкращим бомбардиром за всю історію: він забив 256 голів у 307 матчах. У складі збірної Франції Кіліан Мбаппе виграв чемпіонат світу 2018 року та отримав титул найкращого молодого гравця чемпіонату. Також він став переможцем Ліги націй 2021 року, а на чемпіонаті світу 2022 року — був визнаний найкращим бомбардиром, забивши 8 голів. 

Контракт із «Реал Мадрид» футболіст підписав до літа 2029 року. Як повідомляється, Мбаппе отримав одноразовий бонус у розмірі 100 мільйонів євро, а його щорічна зарплата як нападника «королівського клубу» становитиме 15 мільйонів євро.

Незабаром після оголошення про новий контракт Кіліан Мбаппе написав у соціальних мережах: «Такий щасливий і пишаюся тим, що приєднався до клубу моєї мрії Real Madrid. Ніхто не може зрозуміти, як я зараз схвильований. Не можу дочекатися зустрічі з вами, мадридисти, і дякую за вашу неймовірну підтримку. Hala Madrid!»

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото з сайту dynamo.kiev.ua

Tagged , ,