«Реал Мадрид» попросив перенести останній матч Ла Ліги через концерт Тейлор Свіфт

Loading

30 травня на стадіоні «Сантьяго Бернабеу», який є домашньою ареною мадридського «Реала», пройде концерт американської співачки Тейлор Свіфт. У зв’язку з цим футбольний клуб подав до Ла Ліги запит на перенесення останньої гри сезону. Матч із «Реал Бетіс», запланований на неділю 24 травня, мадридці просять провести у суботу 23 травня, щоб мати більше часу на підготовку стадіону до виступу зірки. Мало того — з огляду на інтерес публіки до цього заходу, у Мадриді намагаються підібрати дату для проведення другого концерту Тейлор Свіфт.

Чи задовольнять запит «Реала», поки невідомо, адже на той момент остання гра може мати турнірне значення для обох команд. Цілком ймовірно, що боротьба за чемпіонський титул триватиме аж до фінального матчу ліги. На цей момент «вершкові» на шість очок випереджають «Жирону», що займає другий рядок у турнірній таблиці, а «Бетіс» може продовжити боротися за місце в єврокубках. Згідно зі спортивними принципами, «Реал» має зіграти свій останній матч ліги одночасно з «Жироною», а «Бетіс» — із суперниками у боротьбі за місце в єврокубках.

«Реал Мадрид», який набрав 62 очки після 25 турів, очолив турнірну таблицю Ла Ліги. Слідом йдуть «Жирона» та «Барселона». «Бетіс» посідає шосте місце, випереджаючи «Реал Сосьєдад».

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті

Tagged , ,