Туристичний новинний дайджест: події в Іспанії з 29 червня по 5 липня

Loading

Редакція Spain Voyages приготувала для вас дайджест важливих туристичних новин на найближчий тиждень. Не пропустіть найцікавіші події, які відбудуться в Іспанії з 29 червня по 5 липня. 

1. Свято «Арабські ночі» («Noches Al-Loárabe»)

Де: Алора (Малага, Андалусія)

Коли: 29-30 червня, з 20:00 до 01:00

Захід пройде в Старому місті, яке на ці вихідні поверне собі древній андалузький колорит. Вулиці, що оточують арабський базар будуть освітлюватися свічками. На мандрівників чекають кіоски з виробами ручної роботи, гастрономією та солодощами. У програмі свята — театральні розважальні шоу з персонажами мусульманської епохи, концерти популярних виконавців, музичні виступи. 

2.Безплатний концерт на терасі Museo Nacional Thyssen-Bornemisza

Де: Мадрид

Коли: 29 червня, з 20:00 до 21:00

У рамках проєкту «Momentos Alhambra | Tardes Thyssen 2024» відбудеться концерт виконавця Edu Requejo x «El rastro perdido». 

Вхід на концерт – вільний, до заповнення місць. Попередня реєстрація не потрібна.

3.Безплатна виставка «Música urbana, pop y alta cultura» в Palacio de Longoria

Де: Мадрид

Коли: до 14 липня, з 16:00 до 21:00

Виставка проходить у мадридській штаб-квартирі SGAE (Генерального товариства авторів і редакторів) у палаці Лонгорія. Вона присвячена 125-річчю організації та таланту тих музичних діячів Іспанії, які причетні до культурної революції XXI століття: Rosalía, Bad Gyal, C. Tangana, Quevedo і La Zowi. В експозиції – сценічні костюми, нагороди, елементи декорацій, фотографії, блокноти з текстами пісень та інше.

4.Castelldefels Mágica — перший міжнародний фестиваль магії 

Де: Кастельдефельс (Барселона, Каталонія)

Коли: 29-30 червня, з 11:00 до 21:30

Фестиваль Castelldefels Màgica — чудовий варіант для сімейного відпочинку в Іспанії. Більшість його вистав — безплатні. У його програмі сплітається мистецтво ілюзіонізму з фантастичним всесвітом Гаррі Поттера. На вас чекають виступи всесвітньо відомих фокусників, інтерактивні майстер-класи, магічні шоу, концерти, ринок відьом у замку Кастельдефельс і багато іншого. 

5.Безплатний концерт ARSIS Orquesta de Cámara (Малага) та оркестру University of Redlands (США)

Де: Малага (Андалусія) 

Коли: 30 червня, о 20:45

Концерт відбудеться в Церкві Святого Серця (Iglesia del Sagrado Corazón) на Plaza San Ignacio. Виконується «Реквієм» Моцарта. 

Вхід — вільний, до заповнення.

6.Puro Latino Sevilla Fest

Де: Севілья (Андалусія)

Коли: 4-6 липня

Фестиваль пройде на Олімпійському стадіоні Севільї (Estadio Olímpico de la Cartuja) і триватиме 3 дні. У програмі — живі виступи Anuel AA, Yandel, Lola Indigo, Saiko, Nicki Nicole, Mora, Bryant Myers, RVFV, Mike Morato, Raúl Clyde, Jhayco, Rels B, JC Reyes, Cris Mj YOVNGCHIMI, José de las Heras, Darell та інших. 

Квитки можна придбати на офіційному сайті.

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото з сайту castelldefels.digital

Tagged , ,