У Калелья-де-Палафружель у самому розпалі фестиваль Cap Roig

Loading

З 12 липня по 16 серпня любителі музики з’їжджаються до приморського міста Калелья-де-Палафружель у провінції Жирона (Каталонія), де відбувається популярний фестиваль Cap Roig. Його концерти проводяться на великій відкритій сцені в Jardins de Cap Roig — одному з найкрасивіших ботанічних садів Середземномор’я. Амфітеатр вміщує 2137 глядачів.

У Cap Roig 2024 беруть участь The Corrs, Raphael, John Fogerty, The Passenger, Diana Krall, Alvaro Soler, Estopa, Diana Krall, Guillem Gisbert, The Tyets, Sopa de Cabra, Miki Núñez та багато інших. Дитяча програма фестивалю включає виступ El Pot Petit із La Black Music Big Band, а також комедійний вечір із Карлесом Сансом.

На сайті Cap Roig ви можете ознайомитись з програмою концертів та купити квитки. Їхня вартість варіюється від 15 до 255 євро. Перепустка надає доступ до гастрономічного простору Village, де гостям фестивалю пропонується великий вибір вуличної їжі та напоїв. Насолодившись виступами світових зірок, можна завершити вечір вечерею у ресторані для гурманів Via Veneto.

 

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

 

Фото з сайту caixabank.com

Tagged ,