У Валенсії відбудеться найбільша інтерактивна виставка динозаврів — Dino Expo XXL

Loading

З 14 вересня до 27 жовтня у Валенсії пройде Dino Expo XXL. Це найбільша інтерактивна виставка динозаврів і чудовий варіант для сімейного відпочинку у Валенсії. 

На площі 5000 м² ви побачите понад 100 стародавніх рептилій, які вміють рухатися і гарчати, відтворених з унікальною точністю в натуральну величину.  Виставка проходить у вигляді екскурсії. Поєднання незвичайних декорацій і світлових ефектів відправляє відвідувачів у подорож у часі на 200 мільйонів років тому, коли планетою правили гігантські ящери. Також тут є зона, що розповідає про льодовиковий період, де ви зможете побачити фігури мамонтів, шаблезубих тигрів, величезних ведмедів і носорогів, а також дізнатися, як жили люди в еру зародження людства. 

Выставка Dino Expo XXL Валенсия, Dino Expo XXL Valencia, Dino Expo XXL Walencja, Виставка Dino Expo XXL Валенсія
Фото з сайту dinosaurios-expo.es

Dino Expo XXL проходить на майданчику поруч із Біопарком за адресою: Av. Pío Baroja, 46035 València. Сюди легко дістатися на метро лініями 3, 5 і 9. Вийти потрібно на станції Nou d’Octubre. Також до Біопарку можна доїхати автобусами EMT, лінії № 67, 73, 90, 95, 98 і 99. Якщо ви вирішите скористатися авто, то тут є безплатна стоянка. 

Виставка Dino Expo XXL Валенсія працює у будні з 17:00 до 21:00, а у вихідні та святкові дні — з 11:00 до 14:00 і з 17:00 до 21:00. Квитки можна купити заздалегідь на офіційному сайті виставки або безпосередньо в касі перед відвідуванням. В останньому випадку — приймається тільки готівка. Вартість дорослого квитка — 10 євро, дитячого (від 2 до 12 років) — 8 євро.

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото з сайту dinosaurios-expo.es

Tagged , , ,