Новини

Успіхи команди Іспанії на Олімпіаді в Парижі — результати 30 липня

Добіг кінця ще один олімпійський день. Пропонуємо до вашої уваги короткий огляд ігор, в яких брала участь команда Іспанії.

Академічне веслування, двійки парні, чоловіки, півфінали. Алекс Гарсія Пухолар та Родріго Конде посіли друге місце у своєму запливі, показавши час 6:14.91, і вийшли у фінал.

Академічне веслування, одинаки, жінки, чвертьфінали. Вірджинія Діас Рівас, яка посіла третє місце у чвертьфінальній серії запливів, виходить до півфіналу індивідуальних змагань. Вона стала однією з 12 найкращих у своїй категорії.

Бадмінтон, одиночний розряд, чоловіки, груповий етап. У своєму першому матчі групового етапу Пабло Абіан переміг суперника зі Шрі-Ланки Вірена Неттасінге. Рахунок за результатами двох геймів — 2:0 на користь іспанця.

Баскетбол 3×3, жіночий турнір, груповий етап, Іспанія — Азербайджан. Здобувши перемогу над Азербайджаном з рахунком 18:16, іспанська команда показала найкращий результат у групі.

Пляжний волейбол, чоловічий турнір, попередній етап. Пабло Еррера та Адріан Гавіра здобули свою першу перемогу на Олімпійських іграх у Парижі у матчі проти французьких тенісистів Юссефа Кроу та Арно Готьє-Рата. За результатами трьох сетів (23:21, 21:23, 15:8) іспанці лідирували з рахунком 2:1.

Пляжний волейбол, жіночий турнір, попередній етап. Ліліана Фернандес та Паула Сорія Гутьєррес у двох сетах програли найкращому дуету світу — спортсменкам із Бразилії Едуарді Сантос Ліжбоа та Ані Патрісії Рамос — з рахунком 12:21, 13:21.

Баскетбол, чоловічий турнір, попередній етап, Іспанія — Греція. Іспанські баскетболісти перемогли команду Греції з рахунком 84:77. Іспанія наближається до чвертьфіналу та у п’ятницю зіграє проти Канади.

Фото з сайту championat.com

Бокс, найлегша вага, чоловіки, попередні матчі, 1/4 фіналу. Боксер із Кордови Рафаель Лосано Серрано легко переміг австралійця Юсуфа Чотіа з рахунком 4:1. Щоб отримати медаль, іспанцю залишилося здобути ще одну перемогу.

Веслувальний слалом, каное-одиначки, жінки, кваліфікація, спроби 1 і 2. У першому заїзді Іспанка Мірен Ласкано прийшла десятою, а в другому посіла 15 місце, здобувши кваліфікацію до півфіналу.

Веслувальний слалом, байдарки-одиначки, чоловіки, кваліфікація, спроби 1 і 2. Пау Ечаніс посідає 10 місце у першому заїзді та 12 у другому, що дозволило йому вийти до півфіналу.

Дзюдо, жінки до 63 кг, 1/16 фіналу. Іспанська дзюдоїстка Крістіна Кабанья Перес зазнала поразки від суперниці з Бразилії Кетлейн Квадрус і вибула з турніру в першому раунді.

Кінний спорт, командна виїздка, гран-прі. У командному змаганні іспанські наїзники Клаудіо Кастілья Руїс, Хуан Антоніо Хіменес та Борха Карраскоса посіли 15 місце.

Кінний спорт, особиста виїздка, гран-прі. Клаудіо Кастілья Руїс посідає 6 місце у групі С, а Хуан Антоніо Хіменес — 6 місце у групі Е. Борха Карраскоса прийшов четвертим у групі G.

Настільний теніс, одиночний розряд, чоловіки, раунд 3. Іспанський тенісист Альваро Роблес програв бразильцю Уго Кальдерано з рахунком 2:4 за результатами семи геймів.

Вітрильний спорт, скіф, жінки, перша серія. За результатами трьох перегонів Тамара Ечегоен та Паула Барсело посідають 13 місце.

Гандбол, жіночий турнір, попередній етап, Іспанія — Нідерланди. Іспанська жіноча збірна з гандболу програла команді з Нідерландів із рахунком 24:29. Це вже третя поразка іспанок на Олімпійських іграх у Парижі.

Фото з сайту estadiodeportivo.com

Вітрильний спорт, віндсерфінг, чоловіки, перша серія. Начо Бальтасар Саммерс за результатами п’яти перегонів посідає 13 місце.

Плавання, 4х200 м вільним стилем, чоловіки, кваліфікація. Іспанські плавці Ферран Хулія Тоус, Карлос Гарач Беніто, Луїс Домінгес та Сесар Кастро не потрапили у фінал естафети, посівши 7 місце у своїй серії.

Плавання, 100 м вільним стилем, чоловіки, кваліфікація. Серхіо Де Селіс Монтальбан приходить першим у сьомому запливі та виходить до півфіналу.

Плавання, 200 м батерфляєм, чоловіки, кваліфікація, півфінал. У кваліфікаційному запливі іспанський плавець Арбідель Гонсалес посів 6 місце та пройшов далі. У півфіналі спортсмен фінішував восьмим із часом 1:56.26, що практично позбавило Іспанію шансів вийти у фінал.

Стрільба, трап, чоловіки, кваліфікація. Альберто Фернандес та Андрес Гарсіа не братимуть участі у фіналі чоловічих піт-стопів. Спортсмени посіли 14 та 22 місця відповідно. Помилка в п’ятому турі позбавила Фернандес шанс пройти далі.

Стрільба, трап, жінки, кваліфікація. Після завершення перших трьох раундів кваліфікації Мар Мольне та Фатіма Гальвес фінішували на першому та другому місцях відповідно, отримавши добрі шанси вийти у фінал.

Водне поло, чоловічий турнір, попередній етап, Іспанія — Угорщина. Чоловічій команді іспанії з Водного поло вдалося обіграти угорців — дев’ятиразових олімпійських чемпіонів — з рахунком 10:7. Ця перемога наблизила Іспанію ще на крок до чвертьфіналу.

Фото з сайту larazon.es

Стрільба з лука, індивідуальна першість, чоловіки, 1/32 фіналу. Пабло Ача зазнав поразки в раунді проти китайця Лінь Цзіх-Сяна, який виграє з рахунком 6:2.

Теніс, жіночий парний розряд, другий раунд. Іспанські тенісистки Крістіна Буска та Сара Соррібес Тормо перемогли пару з Аргентини Надя Подорошка/Марія Лурдес Карле у двох сетах з рахунком 6:3, 6:4 та вийшли до півфіналу.

Теніс, чоловічий парний розряд, другий раунд. Рафаель Надаль та Карлос Алькарас перемогли голландців Уеслі Коольхофа та Таллона Грикспора. Іспанці програли другий сет після тай-брейку, але в останньому турі не залишили суперникам шансу. А ось Марсель Гранольєрс та Пабло Карреньо Буста зазнали поразки у матчі з австралійцями Джоном Пірсом та Меттью Ебденом і вибули зі змагань.

Футбол, чоловічий турнір, перший раунд, Іспанія — Єгипет. За підсумками групового етапу іспанська чоловіча команда з футболу, яку тренує Санті Денія, поступилася Єгипту з рахунком 1:2. Іспанія вийшла до чвертьфіналу, посівши друге місце у групі.

Хокей на траві, чоловічий турнір, груповий етап, Іспанія — Франція. Матч між чоловічими командами Іспанії та Франції завершився внічию з рахунком 3:3. Голи забили Альваро Іглесіас, Рафаель Вільялонга та Пепе Каніль.

 

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото з сайту antena3.com

Spainvoyages

Recent Posts

Наймасштабніший і найвидовищніший фестиваль Барселони La Mercè 2024 стартує 20 вересня

З 20 по 24 вересня в Барселоні пройде La Mercè 2024 — найголовніший фестиваль міста.…

6 години ago

У Логроньо розпочинається Фестиваль збору винограду — головне осіннє свято в Ла-Ріосі

З 20 до 26 вересня в Логроньо, столиці автономної спільноти Ла-Ріоха, відбудеться головне осіннє свято…

1 день ago

Hotel Tapa Tour 2024 — ваша гастро-подорож найрозкішнішими готелями Мадрида

Візьміть участь у Hotel Tapa Tour 2024 у Мадриді, щоб побувати в найкращих гастро-готелях столиці…

3 дні ago

З 19 по 29 вересня у Валенсії пройде пивний фестиваль Октоберфест

Oktoberfest Valencia 2024 пройде в місті з 19 по 29 вересня. Це справжнє свято пива…

3 дні ago

Куди піти з дітьми в Барселоні — найцікавіші місця

Барселона — чудовий вибір для подорожі з дітьми різного віку. Тут є багато розваг і…

5 днів ago

Найбільший у Європі VeganFest 2024 відбудеться в Барселоні

Цими вихідними в місті Тарраса в Барселоні відбудеться Vegan Fest 2024 - найбільший у Європі…

6 днів ago