Виставка Pixar World відкриється в Барселоні наприкінці вересня

Loading

Після приголомшливого успіху в Мадриді захоплююча імерсивна виставка Pixar World прибуває до Барселони.  З 26 вересня до 31 грудня вона працюватиме на відкритій парковці торгового центру Westfield La Maquinista. Тут, на площі понад 3000 квадратних метрів, створять понад 20 інтерактивних зон, присвячених мультфільмам «Історія іграшок», «Головоломка», «Тачки», «Рататуй», «Лука», «Вгору», «Корпорація монстрів», «Коко» і «У пошуках Немо». В експозиції будуть представлені моделі персонажів у натуральну величину, а також детально відтворені популярні локації та сцени.

Відвідувачі виставки зможуть побувати в кімнаті Енді, відчувши себе однією з його іграшок, здійснити подорож на дно океану разом із Немо, вивчити емоції Райлі та заправитися в кафе Flo’s V8 у Радіатор-Спрінгс. А ще — отримати фантастичні емоції на кухні ресторану Gusteau’s, де жило щуреня Ремі, відвідати фабрику з переробки криків і повеселитися в місті Портоссо разом із Лукою, Альберто і Джулією.

Квитки на виставку Pixar World уже в продажі. 

Рекомендуємо бронювати їх заздалегідь тут, оскільки вони розкуповуються дуже швидко. Вартість квитка для дітей старше 3 років і дорослих — 13,70 євро, для малюків до 3 років — 1,80 євро. Також можна замовити VIP-перепустку за 39,80 євро. Вона дає змогу відвідати виставку без черги в будь-який день. 

Торговий центр Westfield La Maquinista пропонує відвідувачам 3 години безкоштовного паркування. На території виставки є бар, де можна замовити напої, закуски та десерти. Також працюватиме сувенірний магазин.

 

Читайте больше новостей Испании на нашем сайте. 

А также присоединяйтесь к нам в Pinterest, чтобы быть в курсе последних событий.

 

Фото з сайту guias-viajar.com

Tagged ,