Як подорожувати Іспанією у 2024 і не витрачати зайвих грошей на проїзд

Loading

Редакція Spain Voyages зібрала для вас корисну інформацію про те, як подорожувати Іспанією і не витрачати зайвих грошей на проїзд. Ось кілька способів, якими ви можете скористатися.

Взяти участь у програмі Verano Joven 2024

Verano Joven 2024 — це програма для молодих людей від 18 до 30 років, яка надає великі знижки на проїзд автобусами та потягами по Іспанії та Європі. Пасажири Interrail та Avant зможуть розраховувати на знижку 50%. Ті, хто подорожує регулярними державними автобусами та залізничними лініями середньої дальності, — 90%. А ті, хто віддає перевагу високошвидкісним поїздам Renfe, Ouigo та Iryo, зможуть заощадити до 30 євро на кожному квитку. Детальнішу інформацію ви знайдете на сайті Міністерства транспорту та сталої мобільності Іспанії. 

На реалізацію програми уряд Іспанії виділяє 130 мільйонів євро. 

Verano Joven 2024 працює з 1 липня по 30 вересня поточного року. Брати участь у ній можуть усі молоді люди, які проживають у країні на законних підставах, незалежно від їхнього громадянства. Щоб отримати промокод на знижку, потрібно зареєструватися на сайті іспанського міністерства транспорту. Відповідний розділ буде доступний на порталі з 15 червня. Зробити це потрібно щонайменше за 24 години до придбання першого квитка.

Використовувати спеціальні знижки від OUIGO для людей, які не склали іспит з водіння

Якщо ви не склали іспит з водіння, щоб вирушити в подорож Іспанією на автомобілі, не варто впадати у відчай. Оператор високошвидкісних поїздів OUIGO пропонує вам привабливу альтернативу. До 17 червня 2024 року ви можете придбати квитки туди та назад зі знижкою в 10 євро на поїзди всіх напрямків. Акція поширюється на поїздки в період з 30 липня по 3 вересня 2024 року, за винятком п’ятниці, неділі та 14 серпня 2024 року. 

Для того, щоб отримати код на знижку, потрібно:

  1. Зайти в профіль OUIGO в Instagram.
  2. Розповісти про свій досвід у коментарях до цього посту.
  3. Поділіться відео у своїх історіях з хештегом #AprobadoEnOUIGO.

Після цього команда OUIGO надішле вам код знижки в особистому повідомленні в Instagram. Ви можете використати його для придбання квитків через вебсайт або додаток OUIGO Spain.

Використовувати пільгові проїзні Interrail, які працюють у 33 країнах Європи 

Якщо ви громадянин або законний резидент європейської країни, то можете придбати проїзні Interrail, які працюють у всіх поїздах державних залізниць кожної країни-учасниці. Також їх приймають багато приватних залізниць і надають знижки.

Якщо вам ще немає 28 років, купіть молодіжний проїзний і отримайте знижку 25% від стандартних цін. Пасажири, які досягли 60 років і старші, можуть розраховувати на знижку в 10%. А діти до 12 років мають право на безплатний проїзд у супроводі дорослого, у якого є проїзний. Шукайте детальну інформацію на офіційному сайті Interrail.

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото з сайту stock.adobe.com, автор: rh2010

Tagged , ,