З 12 по 15 вересня у Мадриді пройде фестиваль Качопо

Loading

З 12 до 15 вересня любителі смачної їжі та культури Асторії зберуться в Centro Multiusos de Las Rozas у Мадриді, де відбудеться 6-й фестиваль Качопо (Festival del Cachopo y Gastronomía Asturiana). Головним «героєм» заходу стане качопо — найпопулярніша страва астурійської кухні. Це два обсмажених у паніровці телячих філе, фаршировані сиром і шинкою. 

Упродовж чотирьох днів, з 12:30 до 00:00, у всіх охочих буде можливість скуштувати «Найкраще качопо у світі 2024» і «Найкраще качопо в Мадриді 2024». Доповнять ці шедеври інші популярні делікатеси Астурії. Наприклад, фабада — суп із білої квасолі з окостом, беконом і чорізо. Також на ярмарку буде представлений великий вибір сирів і ковбас. А запивати все це пропонується свіжим астурійським сидром. 

Де скуштувати найкращі вегетаріанські страви в столиці Іспанії читайте в нашій статті: 7 найкращих вегетаріанських ресторанів Мадрида: гастрономічний міні-гід від Spain Voyages.

Festival del Cachopo y Gastronomía Asturiana — це не лише подія для гурманів, а й веселе свято для всієї родини. Щодня після обіду на ярмарку можна буде послухати живу музику. А 13 вересня з 18:00 заплановані розважальні заходи для дітей. 

Вхід на Фестиваль Качопо безкоштовний. Для тих, хто приїздить на автомобілях, працюватиме велика парковка, за яку також не потрібно платити. Більше інформації про подію на сайті guiacachopo.com.

 

Читайте больше новостей Испании на нашем сайте. 

А также присоединяйтесь к нам в Pinterest, чтобы быть в курсе последних событий.

 

Фото з сайту rafaelalberti.es

Tagged , ,