З 9 по 11 серпня у Барселоні пройде Brunch Electronik Festival

Loading

Наступні вихідні в Барселоні будуть наповнені приголомшливою електронною музикою, гастрономією та розвагами. З 9 по 11 серпня у місті вдруге відбудеться Brunch Electronik Festival, який збере на кількох сценах понад 80 відомих артистів.

Мета заходу — об’єднання авангардної електронної музики та екологічного розвитку. Також, за словами організаторів, свято гарантує сексуальну свободу, повагу, різноманітність та інклюзивність. Очікується, що Brunch Electronik 2024 стане третім за величиною музичним фестивалем року в Барселоні, який відвідають щонайменше 70 000 осіб.

Brunch Electronik Festival пройде на трьох майданчиках Барселони — у парку Форум, садах Жоана Броса та у культовому клубі Nitsa.

У Parc del Forum встановлять п’ять сцен, присвячених різним музичним жанрам — від техно до хауса. Тут 9 і 10 серпня виступлять Palms Trax, Boris Brejcha, Jayda G, Camelphat, Helena Hauff, Dom Dolla, Sasha & John, Digweed, Vintage Culture, John Talabot, Fatboy Slim та інші зірки.

Концерти у Jardins de Joan Brossa відбудуться 11 серпня з 13:00 до 22:00. Запалювати публіку будуть Ahmed Spins, Airrica, MoBlack, Pablo Fierro, Amalia Balbontín та Jade Rolt, а спеціальним гостем стане Black Coffee.

Після завершення концертів справжніх фанатів електронної музики чекає afterparty в Nitsa Club. Тут виступатимуть Ahl Iver, ARODES b2b Fedele, Brina Knauss, Chippy Nonstop, Hardt Antoine, Lee Ann Roberts, Massano та інші відомі артисти та діджеї.

Brunch Electronik Festival — це не лише хороша музика, а й чудова їжа. У фудтраках гостям заходу запропонують широкий вибір страв, включаючи веганські та вегетаріанські, а також великий асортимент локальних продуктів.

Вхідні квитки можна замовити на сайті Brunch Electronik Festival. Абонементи на 2 та 3 дні вже розпродані, але все ще можна купити одноденні перепустки вартістю від 49,90 євро та квитки на п’ятничну вечірку до Nitsa Club (від 19,90 євро).

 

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

 

Фото з сайту myspacebarcelona.com

Tagged ,