Збірна Іспанії обіграла Францію і вийшла у фінал ЄВРО-2024

Loading

У першому півфінальному матчі Євро-2024, який відбувся 9 липня на Allianz Arena в Мюнхені, Іспанія обіграла Францію з рахунком 2:1 і вийшла до півфіналу. Навіть гол, що влетів у ворота La Furia Roja на 9 хвилині матчу, не зламав переможного настрою підопічних Луїса де ла Фуенте. Тож радість «Синіх» була недовгою. На 21 хвилині юна зірка іспанської збірної Ламін Ямаль забив приголомшливий за красою гол у ворота супротивників. Французи були настільки приголомшені, що практично відразу пропустили і другий м’яч. Його автором став півзахисник Дані Ольмо. 

Ламін Ямаль, якому ще не виповнилося 17 років, став наймолодшим автором гола в історії чемпіонату Європи з футболу. 

До свистка на перерву підопічні Дідьє Дешама намагалися зрівняти рахунок, але це їм не вдалося. У другому таймі французи зробили кілька атак на ворота супротивників. Але збірна Іспанії показала чудову гру в захисті та прекрасний контроль м’яча. Цифри на табло так і не змінилися до кінця матчу. 

La Furia Roja святкує ще одну перемогу в Євро-2024 і готується до найголовнішої гри Єврокубка. У фіналі Іспанія зіграє з переможцем пари Нідерланди – Англія. Поєдинок відбудеться 14 липня на Olympiastadion у Берліні.

 

Як заявив півзахисник збірної Іспанії Дані Ольмо: «Тепер ми дійсно близькі. В одному кроці. У нас неймовірна команда, але ми багато працювали, щоб домогтися всього цього. І ми повністю заслужили місце у фіналі. Мені абсолютно неважливо, з ким ми там зіграємо».

Читайте більше новин Іспанії на нашому сайті. 

А також приєднуйтесь до нас у Pinterest, щоб бути в курсі останніх подій.

Фото з сайту brestcity.com

Tagged , ,